Nettiarvat, eli raaputtamisiin netissä

Kun arpapelit ovat saavuttaneet taas kovan suosion, on niitä alettu myös pelaamaan netissä. Nettiarvat tarjoavat pelaajille hyvät mahdollisuudet pelata laajaa valikoimaa erilaisia raaputuspelejä kotikoneelta käsin. Valikoima netissä on kasvanut jo massiiviseksi ja pelejä tulee koko ajan lisää. Jokainen arpojen ystävä löytääkin varmasti monta suosikkipeliä alati kasvavasta valikoimasta.

Arpojen erot

3wow arpaviuhka

Miten nettiarvat sitten eroavat paperisista peleistä? Ensimmäinen asia minkä varmasti pelaaja huomaa on se, että pelien voitot ovat huomattavasti suurempia kuin Veikkauksen paperisissa arvoissa. Nettiarvat ovat ylittäneet jo miljoonan euron päävoiton rajan ja mikä parasta, nyt ei tarvitse pelätä sitä, että voittava arpa on toimitettu toiselle puolelle Suomea myyntipisteeseen jossa et ikinä käy, vaan täydellisen satunnaisgeneraattorin ansiosta voit saada minkä tahansa voiton jokaisella arvalla.

Toinen tärkeä seikka mikä erottaa nettiarvat ja paperiarvat on voittojen määrä. Se ei riittänyt että voitot ovat suurempia, mutta kasvavan palautusprosentin myötä arvoissa on enemmän voittoja. Paperilla voitat keskimäärin noin joka neljännellä arvalla, kun netissä voitto tuleekin jo kolmannen arvan kohdalla. Tämä erotus tuntuukin pitkällä aikavälillä huomattavasti ja pystyt näin paremmin jatkamaan päävoiton metsästystä.

Tiedä arpatarjonta

Jokaisen pelaajan, joka on kiinnostunut raaputusarvoista kannattaa käydä tarkistamassa netin pelivalikoima, ennen kuin laittaa enempää rahaa peliin. Onhan se aina hyvä tietää mahdollisuudet, vaikka sitten tykkäisikin lopulta pelata arpoja paperilla.

Be Sociable, Share!