Nettiarvasta enemmän rahaa – Arpojen palautusprosentit

Palautusprosentti on siis se luku, jonka verran pelintarjoaja palauttaa pelaajille kaikesta pelatusta rahasta ja loppuosan hän pitää itsellään. Pelaajan kannalta onkin siis parasta, että prosenttiluku on mahdollisimman korkea. Näitä prosentteja laskiessa pitää tietysti muistaa, että tulos näkyy vasta tuhansien pelien jälkeen, eikä palautettava raha aina jakaudu tasan pelaajien kesken.

Palautusprosentit numeroina

Kuinka paljon siis arpojen palautusprosentit ovat? Jos pelaat kotimaassa paperisilla arvoilla, on palautusprosenttisi silloin noin 45%. Tämä siis tarkoitaa sitä, että jokaisen arpaerään pelatusta 10,5 miljoonasta eurosta Veikkaus palauttaa pelaajille takaisin 4,78 miljoonaa voittoina. Loput 5,72 miljoonaa Veikkaus pitää itsellään ja rahoittaa omaa toimintaansa.

Jos olet ollut fiksu ja siirtynyt pelaamaan netissä, olet paljon paremmissa asemissa. Netin arpojen palautusprosentit ovat huomattavasti korkeampia ja yleensä nämä prosentit nousevat yli 80%:n. Esimerkkinä voidaan katsoa hyvin suosittua CasinoEuron Triple Wins -raaputusarpaa, jonka palautusprosentti onkin juuri tämän 80% ja pilkut päälle.

Enemmän takaisin netistä

Mitä tämä tarkoittaa sitten pelaajan osalta. Jos Keijo Keskiverto pelaa paperiarvoilla ja netissä, niin nettipelit kasvattavat hänen tiliään lähes 400 eurolla enemmän jokaista tuhatta euroa kohden. Kannattaa siis aina ottaa selville kuinka paljon arpojen palautusprosentit ovat ennen kuin aloittaa pelaamisen. Pidemmän päälle ero on merkittävä ja onhan se aina pelaajan osalta mukavampi voittaa enemmän.

Be Sociable, Share!